M. Van Torhoutstraat 127, 9700 Oudenaarde

Over Mathieu

Ondernemingen helpen om meer te groeien, dat is waarvoor ik mij het meeste inzet!

Met behulp van digitale maar ook offline middelen zorg ik ervoor dat jouw onderneming meer naambekendheid krijgt. Toen ik na het middelbaar ging studeren wist ik niet goed welke opleiding ik moest aanvangen. Er was dan ook een zodanig grote keuze aan verschillende opleidingen (waarvan ik over sommige zelfs nog nooit had gehoord). Na enkele opleidingen te proberen vond ik mijn voorliefde voor IT terug. Ik had dan ook al veel motivatie gekregen van vrienden en familie die maar al te goed wisten hoe goed ik in deze wereld zou passen. Tijdens mijn studies voelde ik het ondernemerschap kriebelen en startte ik als student-ondernemer Smashing Impact op. Ik was meteen geboeid door het bouwen van websites, het schrijven van teksten, het maken van logo's en visitekaartjes en zo veel meer. Een nieuw digitaal bureau was geboren.

Ik startte vanuit de visie om andere ondernemers op een passende manier meer in de kijker te zetten. Dit kon vertrekken vanuit een website gecombineerd met drukwerk. Of vanuit een logo dat dan weer verder vloeide in een website en ander grafisch materiaal. Mensen kopen van mensen, en ik geloof er dan ook steevast in dat jouw merk materiaal moet zorgen voor een connectie met jouw ideale klant.

Nog meer weten?

Ben je toch curieus naar nog wat extra info over mij? Dan vind je hiernaast nog enkele leuke weetjes. Maak gerust vrijblijvend een afspraak, dan leer ik jou ook beter kennen!

1

Gezonde Levensstijl

Ik ben graag bezig met het werken aan en onderhouden van een gezonde levensstijl. Door geregeld te wandelen kan ik mij volledig ontspannen en ook mijn hoofd leegmaken tijdens mijn creatieve werk.

2

Podcasts

Wanneer ik aan het werken ben luister ik graag naar een podcast. Dit brengt mij dan ook volledig tot rust. Podcasts waaruit ik iets kan leren trekken het meeste mijn aandacht.

3

Eviva España

Wanneer ik op reis ga, is dat het liefste naar Spanje. Ik heb er echt een plekje onder de zon gevonden en kan er volledig genieten op een terrasje met een tasje koffie of een lekkere sangria.

4

Pretparken

Ik hou van pretparken. Dat is iets wat ik al meedraag van uit mijn kindertijd. Niet alleen de "kick" van een achtbaan maar ook de techniek erachter vind ik heel boeiend en interessant.